Webwinkel ontwikkeling

Een professionele webwinkel starten...

U overweegt een eigen webwinkel te starten. D2L.nl is expert in het bouwen van gebruiksvriendelijke & zoekmachine vriendelijke webwinkels. Voor een tal van opdrachtgevers realiseerden wij reeds aansprekende én goed werkende webwinkels. D2L.nl heeft jaren lange ervaring met de bouw van succesvolle webwinkels.

Meer dan alleen een online webwinkel maken

D2L.nl zorgt voor veel meer dan alleen een professionele webwinkel. Indien gewenst verzorgen wij middels zoekmachine optimalisatie (SEO) ervoor dat uw webwinkel hoog scoort in de zoekmachines. Een doelgerichte bouw, zorgt ervoor dat bezoekers van de webwinkel ook daadwerkelijk tot aankoop overgaan.
De kosten van het laten maken van een webwinkel


Enkele onlangs verzorgde webwinkels...


De tarieven voor de ontwikkeling van een webwinkel.

De kosten voor het verzorgen van een webwinkel lopen sterk uiteen, de tarieven zijn afhankelijk van uw wensen. Er twee categorieën webwinkels te onderscheiden, bij beide categorieën leveren wij een professioneel product!

Standaard webwinkel, de instap webwinkel!

Voor een startende ondernemer (of startende internet-ondernemer) die een eigen webwinkel wil starten is dit een goede start. De standaard webwinkels zijn vanzelfsprekend modulair uit te breiden met reeds verzorgde modules als postnl pakjegemak, exact online export, groothandel import, enzovoort.

De standaard webwinkel omvat ruim 275 functies, wordt voorzien van een uniek en in overleg voor u verzorgt (responsive) design en vanzelfsprekend gekoppelt aan de paymentprovider van uw keuze. Ook hosting en een domein regsitratie verzorgen wij bij dit pakket kostenloos voor u.

Het is mogelijk, indien gewenst, een marketing plan te laten verzorgen bij uw webwinkel. Een markt analyse, analyse van concurrenten en een keyword analyse vormen tesamen de basis hiervoor. Met deze analyse is het mogelijk een plan van aanpak voor u uit te werken aangaande SEO, Linkbuilding of wellicht SEA (google adwords).

Maatwerk webwinkel, geheel rondom uw wensen en behoeften!

Heeft u speciale wensen of wilt uw webwinkel direct in de top van de markt plaatsen? Wij vervaardigen ook 100% maatwerk. Vormgeving en inrichting van de webwinkel worden custom naar uw behoeften ingericht, seo, linkbuilding & socialmedia worden rondom uw doelen en wensen verzorgt.

Ook zijn uitgebreide koppelingen tussen de webwinkel en groothandel of ERP systemen rond te realiseren. Hierdoor wordt de webwinkel volledige geïntegreerd in het bestaande order proces, waardoor hogere omzetten zonder veel extra belasting van de organisatie mogelijk zijn. Ook maatwerk functionaliteiten als product configurators, exporteren naar externe partijen e.d. is mogelijk.

Informeer geheel vrijblijvend naar onze tarieven en alle mogelijkheden!