Webapplicatie ontwikkeling

Een webapplicatie op maat...

Met een goed doordachte web applicatie heeft u altijd en overal de beschikking over uw bedrijfsgegevens of stuurt u uw bedrijfsvoering gemakkelijk aan. D2L.nl realiseert web applicaties op maat, met behulp van hoofdzakelijk php en mysql databases.

De mogelijkheden die maatwerk web applicatie ontwikkeling bieden zijn vrijwel eindeloos. Uw applicaties zijn vanaf iedere webbrowser ter wereld bereikbaar. Functionaliteiten en design kunnen geheel rondom uw wensen worden verzorgd. Vanzelfsprekend denken wij hierbij mee en adviseren wij u zo nodig.

Ervaring in succes...

D2L.nl werkt met een team van ontwerpers, programmeurs en is reeds jaren dagelijks bezig met de ontwikkeling van websites en web applicaties. We hebben dus alle kennis en jaren ervaring om geheel naar wens een succesvol en correct functionerende web applicatie te bouwen.


Enkele onlangs verzorgde webapplicaties...


De tarieven voor de ontwikkeling van een webapplicatie.

De kosten voor het verzorgen van een web applicatie lopen sterk uiteen, de tarieven zijn afhankelijk van uw wensen. Op basis van een wensen draaiboek kunnen wij een urenplanning uitwerken, hiermee krijgen we een duidelijk overzicht van het totaal te maken uren. Hierbij houden we vanzelfsprekend rekening met voldoende doorloop en test mogelijkheden en ruimte voor feedback van uw zijde.

Heeft u interesse in het laten ontwikkelen van een web applicatie of wenst u meer informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.