Huisstijl & Logo ontwerp

Huisstijl & Logo met marketing als oogpunt...

D2L.nl ontwerpt een huisstijl met bijpassend logo. Als allround reclamebureau vertalen wij uw identiteit naar een beeldmerk en passen wij dit beeldmerk toe op uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyer, brochures, website e.d. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van uw (potentiële) klanten.


Een sterke huisstijl wekt vertouwen bij de klant en prospect. Vertrouwen in uw bedrijf zelf en in de diensten en producten die u aanbiedt Een goede huisstijl verdiend zich terug door een betere presentatie van de organisatie. Natuurlijk bekijken wij ook graag, samen met u, of uw bestaande logo & huisstijl verbeterd kunnen worden. Wij verzorgen ook graag het aanpassen van uw logo en huisstijl.

logo ontwerp
logo ontwerp
logo ontwerp

Logo en huisstijl

Een huisstijl ontwerp bestaat uit een combinatie van visuele tekens als het logo en tekstuele inhoud, welke worden afgeleid van uw bedrijf. Wanneer wij als reclamebureau een huisstijl ontwerpen, wordt dit eveneens in zeer nauw overleg met u gedaan. Op deze manier wordt het ontwerp van de huisstijl een perfecte weerspiegeling van het bedrijf.

Uw logo en huisstijl ontwerpen ook praktisch toepasbaar. Bij het huisstijl ontwerp is het ook van groot belang dat de huisstijl naast onderscheidend, aantrekkelijk en opvallend , ook praktisch toepasbaar is op de verschillende reclame media zoals briefpapier, visitekaartjes, auto belettering, flyers, brochures, websites etc. etc. D2L.nl houdt hier altijd rekening mee tijdens het project.

Indien u meer informatie wenst neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, indien u een helder beeld heeft van uw wensen dan kunt u vanzelfsprekend ook vrijblijvend een offerte aanvragen.