Facebook

Behaal maximaal rendement voor uw bedrijf uit Facebook!

company

Een middel als Facebook biedt veel voordelen als marketinginstrument. Het is relatief goedkoop, heeft een groot bereik, uw doelgroep is eenvoudig te segmenteren en er kan veel worden geprobeerd zonder het imago van het bedrijf te schaden.

Wat zijn de mogelijkheden met uw facebookpage?

Nieuwsbrief subscribers werven via Facebook? Producten promoten via Facebook? Kortingscoupons verspreiden? Uw website implementeren op Facebook? Het is mogelijk!

De mogelijkheden zijn eindeloos en af te stemmen op uw socialmediaplan, een totaaloplossing of enkel een applicatie, wij bieden u altijd een passende oplossing.

Voorbeeld: Facebook subscribe app met nieuwsbriefsysteem.

Via een tab op uw Facebookpage komen bezoekers op een like gate page, men dient uw pagina dus eerst te liken voor men zich kan aanmelden voor een aktie of promotie! Hierna kan men een formulier/inschrijving invullen.

De gegevens van inschrijving worden gepost in een centraal nieuwsbriefsysteem vanwaaruit u doelgerichte mailings kunt verzenden over uw producten, diensten & services. Het systeem geeft mogelijkheid mailinglisten te exporteren in csv formaat of direct nieuwsbrieven vanuit het systeem te zenden.

Er is een uitgebreid statistiekensysteem aanwezig waarin u precies kunt zien welke clicks er plaatsvinden in uw nieuwsbrieven.

Een facebook shop of uw website integreren in uw Facebookpage, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer weten over de kosten en mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onze contact pagina.